Rate this post

Z nizkocenovniki lahko z Brnika ves čas ugodno letimo v London – v prodaji so že poletni leti 2018 obeh prevoznikov!V zimskem voznem redu lahko na različna letališča (Gatwick, Stansted ali Luton) s prevoznikoma EasyJet ali Wizzair poletimo do 15x tedensko. V visoki poletni sezoni pabomo lahko v London ponovno poleteli kar 17x tedensko. Trenutno najcenejše povratne vozovnice so na voljo že od okoli 35€ naprej, ob akcijah prevoznikov pa lahko karte kupite po še nižjih cenah.

Kdaj: ugodne vozovnice so zaradi bogate ponudbe letov na voljo ves čas. Priljubljeni termini (npr. prvomajske počitnice, visoka poletna sezona…) so ponavadi hitreje dražji, zato se za potovanja v teh obdobjih karte splača kupiti že daleč vnaprej.

Prevoznika: Easyjet in Wizzair

Prtljaga: vključena ročna prtljaga: Easyjet prtljaga dimenzij 56 x 45 x 25cm, Wizzair pa 55 x 40 x 23cm (več o povečanju dovoljene ročne prtljage pri Wizzair-ju TUKAJ)

Trajanje akcije: najnižje cene so na voljo do razprodaje najugodnejših sedežev na posameznem letu. Ko so ti najcenejši sedeži razprodani, se cena karte za omejeno število sedežev nekoliko dvigne (in tako naprej).

Povezave do najugodnejših vozovnic*:

Ljubljana – London Luton 35€ (Wizzair)

Ljubljana – London Stansted 58€ (Easyjet)

Ljubljana – London Gatwick 58€ (Easyjet)

*Najnižje cene lahko variirajo zaradi različnih razlogov. Navedene so najnižje redne cene, ki pa morda trenutno niso na voljo, ker se najcenejši sedeži zelo hitro razprodajo, ali pa so cene na voljo le v neprimernih terminih (zelo dolgi ali prekratki). Najugodnejše lete za vaše termine lahko poiščete tudi sami na spodnjih povezavah do preglednih iskalnikov prevoznikov.

Povezave do preglednih iskalnikov letalskih kart:

Wizzair: Ljubljana – London Luton

Easyjet: Ljubljana – London Stansted/Gatwick

Letališki transferji z londonskih letališč: običajno je najugodnejši avtobusni prevoznik EasyBusPrevoze opravljajo na vsa zgornja letališča. Rezervacije letaliških prevozov opravite tukaj:

Gatwick – London od 2£

Stansted – London od 2£

Luton – London od 2£

Nastanitve:

Hostel: Rest Up Hostel 14€/osebo na noč z brezplačno odpovedjo do dva dni pred potovanjem

Hotel 3*: Commercial Road Homestay 51€/noč za dve osebi z brezplačno odpovedjo do dva tedna pred potovanjem

Hotel 4*: Princess Square Apartments 122€/noč za dve osebi

Javni prevoz: za lažje raziskovanje Londona priporočamo nakup kartice Oyster Card (avtobusi, tramvaji, podzemna).

Kaj početi v Londonu? 

London je znan (tudi) po tem, da lahko številne muzeje obiščete zastonj (npr. Natural History Museum, Museum of London, Bank of England Museum,…). Izpustiti ne smete tudi ikoničnih londonskih znamenitosti, ki jih najugodneje obiščete z nakupom kartice London Pass (npr. kartica veljavna tri dni je na voljo za 90£).

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.