Rate this post

Edit: posodobili smo spodnje povezave – cena najugodnejše kombinacije se je nekoliko dvignila, na voljo pa je za še vedno ugodnih 737€!

Nora cena za potovanje okoli sveta! Iz Ljubljane poletite na Japonsko, od tam na čudovite Havaje, s havajev pa v San Francisco ali Los Angeles. Z zahodne Amerike se vračate v Evropo – na Švedsko, od tam pa na okoliška letališča. Skupaj vas najugodnejša kombinacija kart stane samo 674€! Najdaljši let ZDA-London opravite v premium economy razredu. Cene so na voljo do razprodaje mest, za spreminjanje terminov pa si vzemite več časa, saj je iskanje najcenejših kombinacij lahko zamudno. Spodnji primer je sicer narejen za termin 11.4. – 30.4. (oziroma 6./7.5., odvisno od željenega povratka).

Kdaj: različni pomladni termini

Prevozniki: Finnair, British Airways, Air Asia, Alaska Airlines in Ryanair

Prtljaga: vključena check-in ali samo ročna prtljaga (v primeru nizkocenovcev samo ročna)

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Osaka (ali Tokio) / Los Angeles – Stockholm 392€ 437€ (11. – 28.4.)

Ljubljana – Osaka (ali Tokio) / San Francisco – Stockholm 392€ 437€  (11.4. – 2.5.)

Osaka – Honolulu 106€ 136€ (16.4.)

Honolulu – San Jose 137€ 131€ (24.4.)

Honolulu – Los Angeles 191€ 189€(24.4.)

Stockholm – Rijeka 33€ (30.4.)

Stockholm – Treviso 41€ (6.5.)

Stockholm – Rijeka 37€ (7.5.)

V primeru, da potujete samo z ročno prtljago je možen tudi izhod v Londonu (na poti v Stockholm), od tam pa povratek direktno v Ljubljano: London – Ljubljana 55€

Ali pa s povratkom v Zagreb: London – Zagreb 73€

Na podobno pot okoli sveta smo se pred časom odpravili tudi člani ekipe Letimzbrnika.si! Več o našem potovanju si lahko preberete TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.