Rate this post
Okrožno sodišče v Kranju je s sklepom opr. št. St 2704/2019 z dne 2.10.2019 začelo stečajni postopek nad dolžnikom: ADRIA AIRWAYS, Slovenski letalski prevoznik, d.o.o.

Več o vaših možnostih tukaj: Adria Airways – kaj sedaj

Update: Prevoznik se je vendarle odločil nekoliko znižati cene povratnih vozovnic za nove direktne lete v Dusseldorf – zdaj so povratne vozovnice na voljo že za 156€!

Še ena nova destinacija prevoznika Adria Airways iz Ljubljane – Dusseldorf! Direktne lete prevoznik začne opravljati konec aprila 2018 4-krat tedensko (ponedeljek, torek, četrtek in petek). Karte so že v prodaji po ceni od 237€ 156€ naprej za povratni let. Pred časom je sicer lete na tej relaciji napovedal že prevoznik Eurowings (ki bi verjetno ponujal cenejše letalske karte), vendar je kasneje svoje načrte preklical.

Dusseldorf 4x tedensko od konca aprila 2018 naprej: ponedeljek, torek, četrtek in petek

Primer:

Ljubljana – Dusseldorf 237€ 156€ (prvomajski termin)

Sicer pa lahko v Düsseldorf ugodneje letite tudi s povezanimi leti – npr.:

Ljubljana – Düsseldorf 148€ (LOT z enim kratkim prestopom)

Vozni red:

Adria Airways  bo sicer s poletjem 2018 iz Ljubljane pričela leteti še na 6 drugih novih destinacij! Nove direktne povezave naj bi dobili s hrvaško obalo (Brač in Dubrovnik), z Nemčijo (Hamburg), Švico (Ženeva), Romunijo (Bukarešta) in z Bolgarijo (Sofija). Več o teh povezavah TUKAJ.

 

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.