Rate this post

Z Brnika še vedno ugodno v San Francisco! Lete za 535€ na zahod ZDA ponujata prevoznika Air Serbia in Air Berlin. Na poti so sicer daljši postanki, zato potovanje s temi kartami predlagamo popotnikom, ki daljše postanke znajo izkoristiti sebi v prid. Še vedno so po dobri ceni (vendar s še daljšimi postanki) na voljo tudi leti v drugi polovici avgusta.

Kdaj: potovanja od jesenski in zimski termini, ugodno (vendar z dolgimi postanki) tudi v drugi polovici avgusta

Prevoznik: Air Serbia in Air Berlin

Prtljaga: vključena 20kg check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – San Francisco 535€ (oktober)

Še vedno lahko dokaj ugodno (vendar s še daljšimi postanki) odpotujete tudi avgusta:

Ljubljana – San Francisco 576€ (15. – 28.8.)**

Zanimivost: 21.8. bo v ZDA možno videti popoln sončni mrk. V kombinaciji z zgornjo ponudbo je to odlična priložnost za popestritev potovanja! Pot popolnega mrka sicer ne gre ravno čez San Francisco, ampak je do tja potreben še “roadtrip” – kar pa je seveda v ZDA najboljša priložnost za raziskovanje. Pot mrka je vrisana na TEJ POVEZAVI. Več informacij pa je na voljo tudi TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

**Na poti so žal daljši postanki v Beogradu in/ali v Dusseldorfu. Temu se lahko izognete samo z nakupom dražjih kart (razlika je lahko več sto evrov).

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.