Rate this post

Letališče Edvarda Rusjana Maribor po dolgem času dobiva nove lete! Prevoznik VLM Airlines bo avgusta opravil nekaj letov iz Maribora v Split in Dubrovnik. Lete bo novonastali prevoznik v lasti podjetja SHS Aviation opravljal s 50-sedežnimi letali Fokker 50 enkrat tedensko, ob torkih.

Letalske karte so že na voljo, nakup pa lahko opravite na strani prevoznika VLM AirlinesPovratne vozovnice v Split so na voljo že za samo 39€ (oziroma 78€ povratne), v Dubrovnik pa lahko poletite že za 49€ (98€ povratne). V ceno kart je vštetih 10kg ročne in 20kg check-in prtljage.

Maribor – Split 78€

Maribor – Dubrovnik 98€

Odhodi v Split in Dubrovnik so na voljo za termine 8., 15., 22. in 29.8. Če bi se sedeži dobro prodajali, naj bi prevoznik lete izvajal tudi septembra, vendar teh se zaenkrat še ne da rezervirati. Odhodi v Dubrovnik bodo ob 11.55 uri, v Split pa popoldan ob 16.10. 

Gre pa sicer za zelo ugodne lete v top poletni sezoni in upamo, da bodo leti tokrat izvedeni! Ker je celoten projekt ustanovitve (oziroma oživitve) letalskega prevoznika nekoliko negotov vam predlagamo, da po nakupu karte z rezervacijami hotelov še nekoliko počakate, saj se zna zgoditi, da bi bili leti na koncu odpovedani.
Mislite, da bodo velikopotezni načrti podjetja SHS Aviation (direktni leti po celi Evropi in na Kitajsko iz Maribora) uresničeni?

3 komentarji

 1. anja

  Pozdravljeni!
  Zanima me, ča že kaj veste če bodo letos leti za
  Maribor – Split!
  Prosim javite mi, da lahko tudi potem vse ostalo rezerviram.
  Hvala in lp.

  Odgovori
  • Bert

   Lep pozdrav,

   žal zaenkrat slabo kaže. 🙁 Ko pa bo kaj znano, pa bomo objavili na naši strani.

   LP,
   Bert

   Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.