5/5 - (1 vote)

23.12.2019: Odlična ponudba za prvomajske počitnice v Belgiji je še vedno na voljo!

12.11.2019: Za prvomajske počitnice v Bruselj! Iz Ljubljane poletite v Bruselj, poleg tega pa si pri nakupu karte zagotovite še prevoze z vlakom po celi Belgiji in vstopnine v muzeje/za aktivnosti dveh belgijskih mestih po izboru! Dodali smo še tri nočitve v centru mesta Bruselj, skupaj vas potovanje iz Ljubljane (vključeno letalo + prevozi z vlakom + nočitve + aktivnosti v dveh izbranih mestih) stane že samo 243€/osebo! Spodnji primer je narejen za termin 30.4.-3.5., možen pa je tudi poznejši povratek (4. ali 5.5.). Več o karti Belgium Pass si preberite TUKAJ.

Kdaj: prvomajske počitnice, odhod 30.4. ali 1.5., povratek možen 3., 4. ali 5.5. Odhodi možni le za podaljšan vikend (v primeru, da kupite Belgium Pass).

Prevoznik: Brussels Airlines

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest (za ta termin je zaenkrat 15 prostih Belgium pass-ov)

Primer kombinacije*:

Letalska karta (+Belgium Pass): Ljubljana – Bruselj 169€

Pri nakupu izberete ta termin (seveda pa po izbiri tudi kakšnega drugega).

Nastanitev (prirejena za termin 30.4. – 3.5.):

Generation Europe Youth Hostel z zajtrkom 148€/2osebi (štiriposteljna soba)

Vse proste nastanitve za omenjeni termin najdete >>TUKAJ<<

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.