3.7/5 - (3 votes)

14.2.2020: V top poletnem terminu v Kijev! Povratne letalske karte iz Ljubljane z vključeno check-in prtljago + 7 nočitev (hostel) je na voljo že za 253€/osebo, z nočitvami v apartmajih pa že za 332€/osebo. Cene veljajo za termin 30.7.-6.8., na voljo pa so do razprodaje najcenejših prostih mest. Po istih (ali podobnih) cenah lahko potujete v več različnih poletnih terminih (leti so ob četrtkih in nedeljah).

Primer za top termin 30.7.-6.8.:

Letalska karta: Ljubljana – Kijev 205€

Nastanitev:

Ob potovanju v Kijev predlagamo tudi enodnevni vodeni ogled Černobila s kosilom  za 89€/osebo.

29.1.2020: Napovedovalo se je že za zimski vozni red, s poletnim pa bo uradno ukrajinski prevoznik Windrose Ljubljano povezal s Kijevom. Leti bodo dvakrat tedensko, ob četrtkih in nedeljah, začenši s 30. aprilom (vsaj po trenutno dostopnih podatkih), in sicer s 50-sedežnim letalom Embraer RJ145.

Povratne letalske karte so trenutno v vseh terminih na voljo za 206€, pri čemer je 23kg check-in prtljaga že vključena v ceno.

Primeri:

Ljubljana – Kijev 206€ (prvomajske počitnice)

Ljubljana – Kijev 206€ (julij)

Ljubljana – Kijev 206€ (avgust)

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.