Rate this post

15.11.2018: Obnovili smo povezavo za kombinirane lete preko Londona na Islandijo! Z nizkocenovci lahko do Reykjavika (preko Londona) odpotujete že za 84€! Gre za kombinacije dveh povratnih kart Ljubljana-London in London-Reykjavik. Glede na to, da gre za kombinacijo dveh povratnih kart, si lahko v Londonu izberete tudi daljše postanke za ogled mesta. Po odličnih cenah je sicer na voljo več letov (morda najdete celo še ugodnejše kombinacije)! V spodnjem primeru je v obe smeri potrebna nočitev v Londonu – termine letov lahko spreminjate sami tako, da vam bo potovanje najbolje ustrezalo (cena se s tem lahko spreminja).

Kdaj: po podobnih cenah je možno najti več kombinacij, vendar se cena lahko precej spreminja glede na to, da gre za kombinacije dveh običajnih povratnih kart

Prevoznik: Wizzair, Easyjet,…

Prtljaga: vključena ročna prtljaga dimenzij, ki jo določajo prevozniki (Wizzair, Easyjet…)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Termin 15. – 22.1.2019:

Ljubljana – London 35€ 15. – 22.1.

London – Reykjavik 49€ 16. – 21.1.

Za lažje iskanje ugodnih kombinacij povratnih kart vam predlagamo uporabo iskalnika Kiwi. Primer zgornjega termina na agenciji Kiwi z vključenim zavarovanjem v primeru zamude prvega leta: Ljubljana – Islandija 116€

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.