Rate this post

Prevoznik LOT ponuja super ugodne cene iz Ljubljane v Kanado, točneje v najbolj multikulturno mesto na svetu – Toronto. Gre za odlične cene, ki jih prevoznik ponuja za potovanja v novembru. Za vas smo poiskali še ugodne cene namestitev. Povratni let z le enim prestopom v vsako smer + 7 nočitev z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb) je na razpolago že za 511€ na osebo! Take cene so na voljo tudi čez jesenske počitnice! Kanada je trenutno odprta za turizem, vanjo pa lahko vstopijo cepljeni turisti in obiskovalci, ki spadajo v eno izmed izjem. Več TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev 15€ na letalsko karto), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: november 2021

Prevoznik: LOT Polish Airlines

Prtljaga: vključena ročna prtljaga (za Check-in prtljago je potrebno doplačilo)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primera letalskih kart*:

Ljubljana – Toronto (8.11.2021 – 15.11.2021) – 364€

Ljubljana – Toronto (19.11.2021 – 29.11.2021) – 363€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Primer ugodne nastanitve v bližini plaže z možnostjo brezplačne odpovedi (26.10.-2021 – 3.11.2021)**:

Colour Cube Guest House Toronto … – 148€ (295€ za dve osebi)

This image has an empty alt attribute; its file name is spa.jpg

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za omenjen termin najdete TUKAJ (v iskalniku lahko spreminjate datume, število oseb, zajtrk … ), lahko pa nam pošljete povpraševanje.

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.