Rate this post

Zanimiva kombinacija letov z Brnika na Poljsko in v Belgijo v septembru! Let + 4 nočitve (3 + 1) že za 130€!

Bi septembra za tri (ali pa deset) dni skočili na Poljsko, hkrati pa za en dan okušali še slastne belgijske vaflje v evropski prestolnici? Potem sta spodnji povezavi kot nalašč za vas! Obe državi lahko obiščete že za 69, oziroma za 84€, skupaj s štirimi nočitvami pa bi vas omenjeni “paket” prišel zgolj 130€ na osebo (ob odhodu dveh oseb). Pogoj za vstop zaradi postanka v Belgiji je digitalno potrdilo (PCT).

Kdaj: september 2021

Prevoznik: Wizz Air, Ryanair

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Ljubljana – Varšava – Bruselj (6.9. – 9.9. – 10.9.) – 69€

Ljubljana – Varšava – Bruselj (20.9. – 30.9. – 1.10.) – 84€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Primer namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi (Varšava, 6.9.2021 – 9.9.2021):

Pokoje Kolorowe Sny – 33€ (66€ za 2 osebi)

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi najdete TUKAJ. Za nastanitve z zajtrkom obkljukajte “zajtrk vključen”.

Primer namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi (Bruselj, 9.9.2021 – 10.9.2021):

Hotel Sabina – 28€ (56€ za 2 osebi)

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi najdete TUKAJ. Za nastanitve z zajtrkom obkljukajte “zajtrk vključen”.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.