Rate this post

Nova linija prevoznika bo na voljo 4x na teden, in sicer od 24. septembra naprej!

Super novice prihajajo s strani turškega prevoznika, kajti od sedaj bo Slovencem še nekoliko lažje poleteti v Teksas in si ogledati košarkaške tekme našega virtuoza. Seveda najprej še čakamo na preklic odpovedi obiska iz EU v Združene države Amerike, ko se bo to zgodilo in bo objavljen razpored nove sezone v NBA, pa lahko pričakujete organizirano potovanje iz Slovenije!

Primeri povratnih letalskih povezav iz Ljubljane*:

Ljubljana – Dallas (7.11.2021 – 14.11.2021) – 619€

Ljubljana – Dallas (12.11.2021 – 19.11.2021) – 585€

Ljubljana – Dallas (3.12.2021 – 10.12.2021) – 599€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume. Spreminjate jih v iskalniku SkyScanner.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Ostale najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.