Rate this post

Le dva tedna po tem, ko je prevoznik Adria Airways napovedal direktne lete v Kijev (več o tem TUKAJ), je po poročanju portala Exyuaviation v rezervacijski sistem svoje lete med Kijevom in Ljubljano vpisal tudi ukrajinski prevoznik Windrose!

Z leti naj bi prevoznik začel 16.12., opravljal pa naj bi jih dvakrat tedensko, ob torkih in sobotah. Ure letov so sledeče:

LJU – KBP: 16.10 – 18.35

KBP – LJU: 12.40 – 15.10

Lete iz Kijeva v Ljubljano je spomladi napovedal tudi prevoznik Dniproavia, ki pa je zaradi lastniških zapletov lete nato odpovedal. Od takrat je prevoznik Windrose od njega prevzel več 50-sedežnih letal tipa Embraer E145, s katerim bo opravljal tudi lete v Ljubljano. Medtem ko so leti prevoznika Adria Airways prilagojeni tako, da so zanimivi predvsem za transferne potnike iz Kijeva naprej v Evropo, so leti prevoznika Windrose namenjeni turističnim oz. poslovnim potnikom med prestolnicama Slovenije in Ukrajine.

Nakup kart za lete prevoznika Windrose zaenkrat še ni mogoč, vas pa bomo o cena povratnih letov obvestili na naši strani.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.