Rate this post

16.10.2017: Ena najnižjih cen za potovanje okoli sveta je še vedno na voljo – kombinacija kart je lahko vaša že za 565€! Cene za nekatere lete so se sicer že nekoliko dvignile, a na srečo ne veliko!

20.9.2017: Bistvo akcije je izjemno ugodni enosmerni let med Los Angelosom in različnimi destinacijami v Aziji – Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Bali, Hong Kong ( z možnostjo kratekga ali tudi celodnevnega postanka v Šanghaju, za kar tudi ne potrebujete vize),  ki so od 1.1.2018 do 28.2.2018 na voljo za samo okoli 180€, običajna akcijska cena za to relacijo pa je od 300€ naprej. Dodatno istočasno poteka tudi promocija nove povezave prevoznika Norwegian: Singapur-London, v kateri je enosmerna karta na tej razdalji na voljo že za samo 149 Singapurskih dolarjev, kar je enako 92€ ali prav tako vsaj 100€ ceneje kot običajne najnižje cene. Če bi radi rekordno ugodno poleteli okoli sveta potem vam svetujemo, da najprej kupite let iz Los Angelesa do Azije, nato let iz Singapurja do Londona, na koncu pa še lete do Los Angelesa in iz Ljubljane do Londona.

Pot pa lahko seveda še dodatno nadgradite z lokalnimi nizkocenovnimi elti po JV Aziji, ki jih lahko dobite že za nekaj 10€!

Podobno pot, a v obratni smeri, smo pred leti opravili tudi člani ekipe Po svetu, naše vtise si oglejte TUKAJ.

Primer ugodne kombinacije:

Ljubljana – London 47€ 23.1. – 6.2.: (alternativa so nekaj dražji leti družbe Easyjet iz Ljubljane na letališče Gatwick)

London – Los Angeles 192€ 24.1.

Los Angeles – Singapur 179€ 30.1. ali Los Angeles – Bali 179€ 31.1. (po želji s od 3 do 18h postankom v Šanghaju) + let Bali – Singapur 20€ 4.2.

Po isti ceni so možni tudi leti npr. v Bangkok, Kuala Lumpur, Hong Kong, Manilo, Južno Korejo,…..

Singapur – London 230SGD/145€ 5.2. (najnižja cena na singapurski različici strani Norwegiana ob plačilu v singapurskih dolarjih)

Povratek iz Londona pa je že zagotovljen z nakupom prve karte Ljubljana-London.

Skupaj potovanje okoli sveta (Ljubljana-London-Los Angeles-Singapur-London-Ljubljana) stane že samo 514€, z vmesnim postankom na Baliju pa že samo 556€! Termini po tej ali podobni ceni so na voljo v veliko kombinacijah v januarju in februarju 2018!

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.