Rate this post

V trenutni akciji prevoznika Transavia lahko iz Ljubljane v Amsterdam poletite že za samo 58€ (več TUKAJ), znižane pa so tudi cene na druge destinacije v mreži prevoznikaTako lahko v Faro (jug Portugalske) iz Ljubljane poletite že za samo 116€ (povratna)! Za najcenejšo rezervacijo (na strani prevoznika) je potrebno kupiti dve ločeni karti. Za spodnji termin (20. – 26.2.2018) smo dodali še ugodne nočitve.

Kdaj: znižane cene v različnih terminih od novembra 2017 do marca 2018

Prevoznik: Transavia

Prtljaga: vključena 10kg ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte po akcijski ceni*:

Ljubljana-Amsterdam-Faro 58€ 

Faro-Amsterdam-Ljubljana 58€  (potrebna nočitev v Amsterdamu)

Zgornje povezave vas odpeljejo na spletno stran prevoznika. Kupite lahko dve povratni vozovnici ali izberete “Multiple destinations” in nato kupite dve enosmerni vozovnici. Ker gre v drugem primeru za povezane lete, vam v primeru zamude prvega leta prevoz do končne destinacije zagotovi letalska družba. V primeru, da želite celotno rezervacijo narediti naenkrat, vam predlagamo to agencijo (vendar so karte nekoliko dražje): Ljubljana – Faro 144€

Primer ugodne nastanitve za zgornji termin:

HI Hostel Faro- Pousada de Juventude z zajtrkom 172€/2osebi (privat soba)

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.