Rate this post

27.9.2019: Obnovili smo ponudbo za decembrsko potovanje na Phuket! Povratne letalske karte iz Ljubljane + 9 nočitev je na voljo že za 621€/osebo!

Decembrski oddih na tajskem otoku Phuket! Povratne karte iz Ljubljane na Phuket 9 nočitev v hotelu 3* v zalivu Patong je na voljo že za samo 621€/osebo! V obe smeri je v Moskvi le po en postanek (4h). December je na otoku že super, saj gre za mesec v sušni dobi.

Kdaj: spodnji primer za termin 11. – 21.12.2019, sicer pa je možno po podobnih cenah potovati v več različnih jesenskih/zimskih terminih (vendar ne v novoletnem času)

Prevoznik: Aeroflot

Prtljaga: vključena ročna in check-in prtljaga

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primer ugodne kombinacije za decembrski termin:

Letalska karta: Ljubljana – Phuket 539€

Nastanitev:

Hotel Khaleej Mass Patong 3* 164€/2osebi (blizu plaže)

Še več prostih nastanitev za zgornji termin najdete TUKAJ.

Druge najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.