5/5 - (4 votes)

Top cene povratnih kart do Bangkoka z oddano prtljago in le enim prestopom v Istanbulu!

Od 1. oktobra naprej ob prihodu na Tajsko obiskovalcem ni več treba več predložiti dokazila o cepljenju. Celotni vstopni pogoji so objavljeni TUKAJ. Čeprav je še nekaj dni nazaj kazalo, da se bodo vstopni pogoji spremenili in bo necepljenim (Covid-19) turistom vstop na Tajsko onemogočen, pa je sledil nov preobrat!

Tajska namreč ohranja pravila o “popolnem ponovnem odprtju” za vstop. Samo obiskovalci, ki prihajajo ali gredo v države, ki zahtevajo PCR test, morajo imeti zdravstveno zavarovanje, ki krije zdravljenje Covid-19 na Tajskem. Podpredsednik tajske vlade in minister za javno zdravje je dejal, da mednarodnim potnikom, ki prispejo na Tajsko, ni treba pokazati dokazila o cepljenju. Poleg tega tujim turistom ni treba pokazati rezultatov hitrega ali PCR testa. Kot del popolnega ponovnega odprtja za turizem Tajska obiskovalcem ponuja tudi daljše obdobje bivanja. Z veljavnostjo do 31. marca 2023 se obdobje bivanja podaljša na 45 dni (s 30 dni) za turiste iz držav/ozemelj, upravičenih do izvzetja iz vizuma, in na 30 dni (s 15 dni) za tiste, ki vizuma ob prihodu potrebujejo (VOA). Več o tem TUKAJ.

Spodaj vam predstavljamo nekaj najugodnejših povratnih povezav z le enim prestopom v vsako smer do Bangkoga! Saj veste, prtljaga je pri Turkish Airlines vključena v ceno, ko govorimo za mednarodne povezave preko Istanbula. Na voljo so številni termini za eno ali večtedenski dopust na Tajskem že od 549€ za povratno karto.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ. Ugodno vam lahko uredimo tudi rezervacijo hotelov po super cenah!

Kdaj: najugodnejše povezave v maju, oktobru / novembru

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena oddana + ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje najcenejših sedežev

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Bangkok (4.5.2023 – 17.5.2023) – 551€

Ljubljana – Bangkok (2.10.2023 – 16.10.2023) – 549€

Ljubljana – Bangkok (23.10.2023 – 6.11.2023) – 549€

Ljubljana – Bangkok (28.10.2023 – 22.11.2023) – 552€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Druge najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Starejše novice:

 

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.