Rate this post

Super cene povratnih povezav z Brnika do obmorske države ob Karibskem morju ter Tihem oceanu!

Gvatemala je obmorska država v Srednji Ameriki, ki meji tako na Tihi ocean, kot na Karibsko morje. Z različnimi prevozniki najdemo top cene povratnih kart od januarja do marca, in sicer že od 634€ naprej – z dvema prestopoma v vsako smer. Zelo ugodne so tudi cene namestitev (več spodaj v povezavi). Ste vedeli, da v prevodu Gvatemala pomeni “dežela številnih dreves”?

Vstopni pogoji so na voljo TUKAJ, oziroma v angleščini TUKAJ (necepljeni) oziroma TUKAJ (cepljeni). Trenutno za vstop ni nobenih posebnih omejitev. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah (več TUKAJ) ter pri letalskih družbah.

Kdaj: januar – marec 2023

Prevoznik: različni prevozniki (SWISS, United, Brussels Airlines, Lufthansa

Prtljaga: vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Trajanje akcije: do razprodaje mest

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Guatemala City (31.1.2023 – 19.2.2023) – 691€

Ljubljana – Guatemala City (1.2.2023 – 19.2.2023) – 671€

Ljubljana – Guatemala City (28.2.2023 – 19.3.2023) – 666€

Ljubljana – Guatemala City (1.3.2023 – 19.3.2023) – 634€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Namestitve (z možnostjo brezplačne odpovedi) so zelo ugodne. Poiščete si jih lahko TUKAJ ali pa nam pošljite povpraševanjeV kolikor želite imeti vključen jutranji obrok, obkljukajte “izberi zajtrk”. Lahko spreminjate kraj, število oseb, datum

Na voljo so še drugi termini po enakih ali podobnih cenah. Predlagamo, da si letalske karte kupite direktno na spletni strani letalskih družb (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.