5/5 - (1 vote)

Povratna karta + 3 nočitve le 116€!

S prevoznikom Wizz Air se lahko z Brnika odpravimo v čudovito prestolnico Portugalske v marcu po super cenah! Povezavo tako najdemo že za 65€ z enim prestopom v vsako smer (v Londonu). V ceno je vključena mala ročna prtljaga po pravilih prevoznika. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. V primeru odhoda dveh oseb v tem najcenejšem terminu, bi nas letalska karta prišla 65€ na osebo, spanje (3x) v namestitvi z možnostjo brezplačne odpovedi pa 51€ na osebo. Skupna cena torej le 116€! Let + 3 nočitve z zajtrkom smo poiskali že za 152€ na osebo!

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: marec

Prevoznik: Wizz air

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Lizbona (11.3.2023 – 17.3.2023) – 102€

Ljubljana – Lizbona (14.3.2023 – 17.3.2023) – 65€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (14.3.2023 – 17.3.2023)**:

Cenario Catita Hostel – 51€ (102€ za dve osebi)

 

Primer nastanitve z zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi (14.3.2023 – 17.3.2023)**:

Friendly Hills Bairro Alto – 87€ (174€ za dve osebi)

**cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve z zajtrkom najdete TUKAJ (št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku, za cenejše namestitve brez zajtrka pa odkljukajte to možnost).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Namestitve za omenjeni termin najdete na strani Booking.com

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.