3/5 - (2 votes)

Super cene povratnih kart čez novoletne počitnice ter novo leto z le enim prestopom v vsako smer!

S prevoznikom LOT Polish Airlines lahko v Peking iz Ljubljane poletite že za 475€! V vsako smer prestopite samo enkrat, v ceno je vključena ročna prtljaga do 8 kilogramov, možno pa je seveda doplačilo za oddano prtljago. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah oziroma TUKAJ (Covid-19 cepljeni) ali TUKAJ (necepljeni). Peking je politično, izobraževalno in kulturno središče Kitajske. Leta 2008 je gostil poletne olimpijske igre, leta 2022 pa še zimske igre, s čimer je postalo prvo mesto, ki je gostilo tako poletne kot zimske olimpijske igre.

Kdaj: december, januar

Prevoznik: LOT

Prtljaga: vključena ročna prtljaga do 8kg

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Peking (20.12.2023 – 30.12.2023) – 478€

Ljubljana – Peking (20.12.2023 – 6.1.2024) – 475€

Ljubljana – Peking (27.12.2023 – 6.1.2024) – 478€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče. Ob postopku rezervacije v brskalniku označite “Translate to English” v kolikor vam ponudi druge tuje jezike.

Zavarovanje: Ne odpravljajte se v tujino brez urejenega zdravstvenega zavarovanja Zavarovalnice Merkur

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.