Rate this post

Ste za nekaj drugačnega? Super cene povratnih povezav do zanimivih destinacij!

Poiskali smo nekaj enkratnih direktnih povezav iz Ljubljane do številnih priljubljenih destinacij. Povratna karta z Brnika do Marsa tako pride samo 747€ (če del poti opravimo z avtomobilom), do Gandže pa lahko legalno pridemo že za 505€! Ugodno lahko poletimo tudi do Batmana, in sicer za fantastičnih 342€ s prevoznikom Turkish Airlines. Govorimo seveda o povratni karti z le enim prestopom v vsako smer ter vključeno oddano prtljago! Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

OPOZORILO: Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: različni termini

Prevoznik: Turkish Airlines in drugi prevozniki

Prtljaga: vključena ročna prtljaga, pri Turkish Airlines tudi oddana prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri povratnih povezav*:

Ljubljana – Batman (4.6.2024 – 11.6.2024) – 342€

Ljubljana – Gandža (10.5.2024 – 21.5.2024) – 505€

Ljubljana – Mars (17.9.2024 – 24.9.2024) – 747€


*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Batman je turško mesto v jugovzhodni Anatoliji. Po odkritju nafte na gori Raman se je hitro razvilo in postalo eno večjih mest v regiji. Ugodne povratne karte so z Brnika na voljo v številnih mesecih. Gandža je tretje največje mesto v Azerbajdžanu. Mesto je bilo ves čas svojega obstoja zgodovinsko in kulturno središče. Tudi do Ganja International Airport lahko poletite s Turkish Airlines (le enim prestopom), še ugodneje pa gre čez s kombinacijo letov (do Gandže lahko namreč z direktnim letom iz Istanbula pridete tudi z družbo Pegasus)..Mars je Zemljin sosednji planet, prav tako pa tudi malo mestece v Pensilvaniji (ZDA) v bližini Pittsburgha. Letalski povezavi smo dodali še možnosti prevoza iz letališča do tega mesta.


Gandža

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Po enakih cenah so na voljo številni termini, tako tisti enotedenski, kot tudi tisti za dlje časa!

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.