Rate this post

Road trip po vročem Omanu za krompirjeve počitnice! Povratne vozovnice iz Ljubljane v Muscat 6 dni najema avtomobila je na voljo že za 430€/osebo, z najemom terenskega 4×4 vozila pa odpotujte že za 563€/osebo! Cena velja, če potujeta dve osebi.

Kdaj: spodnji primer za termin 28.10. – 5.11.2019, sicer pa so po isti ceni možni tudi številni drugi termini (ampak ne za npr. novoletne termine)

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena 20kg check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer za termin 28.10. – 5.11.2019:

Letalska karta:

Ljubljana – Muscat 319€

Najem avtomobila:

Toyota Yaris 195€ ali Toyota RAV4 462€ (rezervacija v nemščini, brez odbitne franšize, priporočamo RAV4 zaradi številnih peščenih cest). Iskanje avtomobila morate pognati sami, ure in datume prevzema si prilagodite tako, da vam bodo kar najbolje ustrezali.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.