5/5 - (1 vote)

Na sever Finske k Božičku po top cenah v kombinaciji z nizkocenovniki!

V Rovaniemi, mesto na Laponskem, lahko iz Ljubljane v kombinaciji z nizkocenovci poletimo za samo 107€, z le enim prestopom v vsako smer, v kolikor v Londonu menjamo letališče. Tveganje je v primeru nakupa malce večje, kot po navadi, kajti tu gre za nakup različnih povratnih povezav oziroma enosmernih letov, čeprav lahko spodaj nakup opravite v enem kosu (preko tujih spletnih agencij v iskalniku SkyScanner). Tak nakup priporočamo potnikom z malo ročno prtljago (sicer je lahko kar precej doplačil za večjo ročno ali oddano prtljago). Če bi na sever Finske raje poleteli kar direktno (s čarterjem ter oddano prtljago) v okviru organiziranega potovanja, potem kliknite na povezavo TUKAJ. Ste za vožnjo z jelenčki ter opazovanje severnega sija?

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah vseeno pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: več terminov, najugodneje čez spomladanske počitnice

Prevoznik: Wizz Air, Ryanair …

Prtljaga: vključena mala ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Trajanje akcije: do razprodaje prostih sedežev

Primer povratne letalske povezave*:

Ljubljana – Rovaniemi (7.11.2024-14.11.2024) – 107€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume. Bodite pozorni na morebitne zamenjave letališč (primer zgoraj v Londonu), lete z različnimi družbami …

Organizirana potovanja v Rovaniemi: K Božičku na Laponsko iz Ljubljane – odhodi v decembru in januarju!

Zavarovanje: Ne odpravljajte se v tujino brez urejenega zdravstvenega zavarovanja Zavarovalnice Merkur

Najugodnejše nastanitve: Booking.com ali pa nam pišite na rezervacije@posvetu.si

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.