5/5 - (1 vote)

Povratni let + 9 nočitev v Tunisu za samo 285€!

Super cene za povratne vozovnice v glavno mesto Tunis najdemo v septembru s prevoznikom Air France. V vsako smer enkrat prestopimo, za nazaj si lahko čez dan pogledamo še Pariz, v ceno pa je vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika. Pripravili smo še primer ugodne namestitve – za 9 nočitev zgolj 114€ na osebo (v primeru Genius popusta ob odhodu dveh oseb, sicer malenkost več). Let + 9 nočitev torej za samo 285€! Za vstop v Tunizijo je za polnoletne osebe potreben hitri (do 24 ur) ali PCR test (do 48 ur) oziroma zaključeno cepljenje. Več TUKAJ. Do Tunizije je možno poleteti z Brnika tudi direktno s čarteji. Več informacij o paketnih All Inclusive ponudbah (ali s polpenzionom) pa TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev 15€ na letalsko karto), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: september

Prevoznik: Air France

Prtljaga: vključena ročna prtljaga (za Check-in prtljago je potrebno doplačilo)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primera letalskih kart*:

Ljubljana – Tunis (3.9.2022 – 21.9.2022) – 208€

Ljubljana – Tunis (10.9.2022 – 20.9.2022) – 171€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Primer ugodne nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (10.9.2022 – 19.9.2022)**:

Residence Ghozlane – 114€ (227€ za dve osebi v primeru Genius popusta, sicer 252€)

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za omenjen termin najdete TUKAJ (v iskalniku lahko spreminjate kraj, datum, število oseb, zajtrk … ), lahko pa nam pošljete povpraševanje.

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Čarterski leti z Brnika: paketne All Inclusive ponudbe (ali s polpenzionom)

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.