5/5 - (1 vote)

Let + 7 nočitev z zajtrkom ⭐️⭐️ samo 783€

Odpotujte na rajske Sejšele! Super cene so na voljo s prevoznikoma Air France ter Turkish Airlines – s slednjimi seveda z vključeno tako ročno, kot tudi oddano prtljago! Poglejmo si primer povratne povezave ob koncu januarja oziroma začetku februarja. V ceni 591€ je vključena ročna prtljaga do 12 kilogramov, v vsako smer pa nas čaka samo en kratek postanek! Za 7 nočitev z vključenim zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi (2 zvezdici) bi ob odhodu dveh oseb na osebo odšteli le 192€ (v primeru Genius popusta, sicer 21€ več), skupaj z letom torej samo 783€. Kaj vas čaka na Sejšelih? Preberite si potopise na naši sestrski strani Po svetu.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj:  različni termini

Prevoznik: Turkish Airlines, Air France

Prtljaga: vključena ročna prtljaga (AF) ter ročna in oddana prtljaga (Turkish)

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primeri povratnih letov*:

Ljubljana – Mahe Island (15.12.2021 – 23.12.2021) – 636€

This image has an empty alt attribute; its file name is turkish.jpg

Ljubljana – Mahe Island (13.1.2022 – 21.1.2022) – 594€

Ljubljana – Mahe Island (27.1.2022 – 4.2.2022) – 591€

This image has an empty alt attribute; its file name is af.jpg

Ljubljana – Mahe Island (1.4.2022 – 17.4.2022) – 628€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Primer ugodne nastanitve z ⭐️⭐️ ter vključenim zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi (10.5.2022 – 16.6.2021)**:

Jamelah Beach Guest House** – 192€ (383€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 425€)

This image has an empty alt attribute; its file name is lzbspa.jpg

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za omenjen termin najdete TUKAJ. V iskalniku lahko spreminjate datume, število oseb, zajtrk … ), lahko pa nam pošljite povpraševanje.

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Karantena ni potrebna, vsi potniki pa morajo imeti s sabo negativen rezultat PCR testa, ki je bil izdan največ 72 ur pred vkrcanjem. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ, vsi napotki in navodila pa TUKAJ.  Celotne vstopne pogoje ter potrebne obrazce / zavarovanja najdete tudi TUKAJ (zaključeno cepljenje) oziroma TUKAJ (brez cepljenja).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.