Let + 4 nočitve z zajtrkom (3x Dublin, 1x Bruselj) za samo 152€!

Ste za hiter jesenski skok na čudoviti zeleni otok? Z različnimi letalskimi prevozniki so na voljo leti v prestolnico Irske (z enim prestopom v vsako smer, opozoriti velja na menjavo letališča v Bruslju za nazaj ali pa v obe smeri, odvisno od prihoda na Irsko) po super ceni, za nazaj pa skočite še na belgijske vaflje. V ceno je vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika, v večini primerov pa je možno doplačilo za Check-In prtljago ter fleksibilno vozovnico. Za vas smo poiskali tudi proste namestitve (3x spanje v Dublinu in 1x v Bruslju), že od 83€ dalje na osebo (ob odhodu dveh oseb), z zajtrkom pa za 90€ na osebo – skupaj z letom torej za super ugodnih 152€. Odlične so tudi cene za najem avtomobila,. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah (zadostuje digitalno potrdilo), več TUKAJ.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: v septembru

Prevoznik: različni prevozniki

Prtljaga: vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primeri letalski kart*:

Ljubljana – Dublin – Bruselj – Ljubljana (8.11.2021 – 11.11.2021 – 12.11.2021) – 62€

This image has an empty alt attribute; its file name is dub1.jpg

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume. Spreminjate jih v iskalniku SkyScanner.

Primer namestitve z zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi (Dublin, 8.11.2021 – 11.11.2021)*:

Garden Lane Backpackers – 63€ (125€ za 2 osebi)

Primer namestitve z zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi (Bruselj, 11.11.2021 – 12.11.2021)*:

Generation Europe Youth Hostel – 28€ (55€ za 2 osebi)

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (tudi še cenejše, kot v naših primerih zgoraj) najdete TUKAJ (Dublin) in TUKAJ (Bruselj). Za nastanitve z zajtrkom obkljukajte “zajtrk vključen”. 

Najem avtomobila (v nemščini): Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.