V Dublin po super cenah v poletnih mesecih!

Z različnimi letalskimi prevozniki so v letošnji poletni sezoni na voljo leti v prestolčnico Irske (z enim prestopom v vsako smer). V ceno je vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika, v večini primerov pa je možno doplačilo za Check-In prtljago ter fleksibilno vozovnico. Odlične so tudi cene za najem avtomobila, ob odhodu dveh oseb v juniju bi nas najcenejši razred prišel samo 82€ na osebo (za en teden), ekonomski razred pa le 3€ več. Vsi potniki, ki prispejo na Irsko, morajo izpolniti obrazec COVID-19 za potnike. Vsi potniki morajo imeti s seboj tudi negativni PCR rezultat testa, opravljenega v 72-ih urah pred prihodom na Irsko. Trenutno je ob vstopu še potrebna 14-dnevna karantena, zato vsem potnikom priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi in doplačilo za fleksibilno vozovnico. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: od 1. maja naprej

Prevoznik: različni prevozniki

Prtljaga: vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primeri letalski kart*:

Ljubljana – Dublin (2.6.2021 – 12.6.2021) – 144€

Ljubljana – Dublin (5.6.2021 – 12.6.2021) – 140€

Ljubljana – Dublin (13.7.2021 – 20.7.2021) – 146€

Ljubljana – Dublin (23.8.2021 – 27.8.2021) – 174€

Ljubljana – Dublin (1.9.2021 – 10.9.2021) – 141€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume. Spreminjate jih v iskalniku SkyScanner.

Proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi najdete TUKAJ. Za nastanitve z zajtrkom obkljukajte “zajtrk vključen”.

Najem avtomobila (v nemščini):

Mini razred: Toyota Auris ali podobno vozilo 163€**


Ekonomski razred: Toyota Yaris ali podobno vozilo 171€**


Kompaktni razred: VW Golf ali podobno vozilo 208€**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.