5/5 - (1 vote)

Vrača se direktna povezava ljubljanskega letališča s Črno goro.

Super novica pred poletno potovalno sezono! Od 27. junija naprej bo novoustanovljeni črnogorski nacionalni prevoznik Air Montenegro povezal Ljubljano z obmorskim letoviščem Tivat. Linija je idealna za turistični oddih na čudoviti obali. Leti so predvideni ob torkih, petkih in nedeljah do 5. septembra. Povratne vozovnice so zaenkrat na voljo od 189€, vključujejo pa poleg ročne tudi 23kg oddane prtljage!

 

Kdaj: maj, junij, julij in avgust 2021

Prevoznik: Air Montenegro

Prtljaga: vključena ročna + Check-in prtljaga do 23kg

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart:

Spletna stran prevoznika je dostopna TUKAJ.

Primeri:

Ljubljana – Tivat 193€ (2.-9. julij)

Ljubljana – Tivat 189€ (3.-10. avgust)

Ljubljana – Tivat 193€ (17.-24. avgust)

[signoff icon=”icon-info-circled”]OPOZORILO!

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume. Spreminjate jih v iskalniku SkyScanner.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Predlagamo, da nekaj noči preživite v Tivatu, za nekaj nočitev pa se odpravite tudi v kakšno drugo obmorsko mesto (npr. v bližino plaže Jaz ali v Budvo).

Ostale najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.