Rate this post

Danes si zagotovite neskončno poletje!

Letalska družba Wizz Air nam ponuja danes super 20% popust za povratne letalske karte z leti od 1. septembra do 14. decembra. Cene so zares fantastične. Najugodnejše povezave do Londona najdemo že od 34€, do Bruslja pa od 43€, če ste član Wizz kluba (več o tem spodaj v članku) pa se na počitnice odpeljete še ugodneje. V osnovno ceno je vključena mala ročna prtljaga (nahrbtniček), možno pa je doplačilo za večjo ročno prtljago ter oddano prtljago. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

OPOZORILO: Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj:od 1. septembra do 14. decembra

Prevoznik: Wizz Air

Prtljaga: vključena mala ročna prtljaga

Trajanje akcije: danes do polnoči (23.8.2023) oziroma do razprodaje najugodnejših sedežev

Primera najugodnejših povratnih  kart*:

Ljubljana – London (Anglija) – 34€ (4.-7. november)

Ljubljana – Skopje (S. Makedonija) – 43€ (4.-11. november)

Več povezav je na voljo na iskalniku SkyScanner ter na strani prevoznika.

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Po enakih cenah so na voljo številni termini, tako tisti enotedenski, kot tudi tisti za dlje časa!

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). V primeru dražjih kart od dvajsetih evrov v eno smer: če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Zavarovanje: Ne odpravljajte se v tujino brez urejenega zdravstvenega zavarovanja Zavarovalnice Merkur

Nastanitev si ugodno rezervirate na strani Booking.

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Stare novice:

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.