Rate this post

Super cene povratnih povezav z Wizz Air do konca novembra! Akcija traja danes do polnoči (10.10.)!

Letalski prevoznik Wizz Air danes do polnoči ponuja povratne lete do 30.11.2022 kar za 25% ceneje. Najugodnejše povezave do Londona najdemo že od 32€, do Bruslja pa od 36€, če ste član Wizz kluba (več o tem spodaj v članku) pa se na počitnice odpeljete še ugodneje. Velika Britanija je odprta brez vseh omejitev za vstop, seveda pa morate imeti potni list (osebna izkaznica ni dovolj), brez omejitev je odprta tudi Belgija. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

OPOZORILO: Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: do konca novembra 2022

Prevoznik: Wizz Air

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: danes do polnoči (10.10.2022) oziroma do razprodaje najugodnejših sedežev

Primeri najugodnejših povratnih  kart*:

Ljubljana – London (18.10.2022 – 25.10.2022) – 36€

Ljubljana – London (5.11.2022 – 12.11.2022) – 32€

Ljubljana – London (8.11.2022 – 12.11.2022) – 32€

Ljubljana – Bruselj (13.10.2022 – 16.10.2022) – 36€

Več povezav je na voljo na iskalniku SkyScanner ter na strani prevoznika.

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Nastanitev si ugodno rezervirate na strani Booking.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Po enakih cenah so na voljo številni termini, tako tisti enotedenski, kot tudi tisti za dlje časa!

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). V primeru dražjih kart od dvajsetih evrov v eno smer: če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Stare novice:

O avtorju

Iz kategorije

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.