Rate this post

Top poletne cene za ! V sodelovanju z agencijo Oskar vam ekskluzivno na strani Letim z Brnika ponujamo ugodne last minute vozovnice s prevoznikom Turkish Airlines! Cena povratnih vozovnic je samo 333€, kar je trenutno daleč najugodnejša možnost za potovanje v Tanzanijo (prihod na letališče Kilimanjaro, odhod iz letališča Zanzibar) iz Ljubljane (odhodni let je sicer iz Benetk, a vam je na voljo brezplačen avtobusni prevoz iz Ljubljane do Benetk!)!

Kdaj: 22.11.-3.12.2017

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena check-in prtljaga

Trajanje akcije: do 15.11.2017 oziroma do razprodaje prostih mest (samo še dve mesti!)

Rezervacija na: avio@agencija-oskar.si, naslov maila naj bo “Zadnja mesta / Posvetu.si

Opomba: v ceno ni vključen let iz afriške celine na otok Zanzibar, ki ga morate kupiti posebaj. Lahko letite iz štirih letališč: Dar es Salam, Tanga, Arusha in Kilimanjaro, cene se gibljejo med 40 in 150€

Vse vozovnice imajo idealno kratke čase prestopov, povratek je v idelanem vikend terminu. Karte za to povezavo so v prosti prodaji že razprodane, z enim daljšim celonočnim postankom v Istanbulu je cena več kot 2x višja (716€)

Kako karte rezervirati: karte rezervirate s sporočilom na naslov avio@agencija-oskar.si, naslov maila naj bo “Zadnja mesta / Posvetu.si”

Kaj lahko vse vidite v tem času si lahko ogledate na primeru programa agencije OSKAR – Med Bušmani in Masaji ter skok na Zanzibar

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.