4.5/5 - (2 votes)

4.3.2020: Prevozniki ponujajo tudi ugodne poletne lete v ZDA! Nekaj primerov smo dodali spodaj. Po nizkih cenah je možno odpotovati že od 15.8. dalje (pred tem pa so cene višje).

2.3.2020: Akcija prevoznika Swiss in partnerjev za lete iz Ljubljane v ZDA! Povratne letalske karte v različna mesta so na voljo že od 439€ naprej. Uradno akcijo ima objavljeno prevoznik Swiss, a ugodne povezave najdete tudi s partnerskimi družbami iz skupine Lufthansa. V kolikor bi odpotovali s prevoznikom Swiss v poletnem voznem redu, je najbolje odpotovati ob nedeljah, saj je takrat povezava naprej zaradi urnika letov najboljša. Ostale družbe pa sicer ponujajo tudi drugačne povezane lete. Na voljo so tudi ugodni leti v manj priljubljena mesta (npr. Detroit, Kansas City,…).

Kdaj: številni termini do konca leta 2020 (priljubljeni, poletni termini so dražji)

Prevoznik: Swiss, Lufthansa, Brussels Airlines, United

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do 13.3. ali do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Dodani poletni termini:

Ljubljana – Washington 448€ (avgust)

Ljubljana – Chicago 437€ (avgust)

Ljubljana – Houston 478€ (avgust)

Ljubljana – Boston 468€ (avgust) ….. in še več ostalih mest po ugodnih cenah

Potovanja izven glavne poletne sezone:

Ljubljana – New York 439€

Ljubljana – Chicago 442€

Ljubljana – Washington 442€

Ljubljana – Detroit 444€

Ljubljana – Miami 458€

Ljubljana – Dallas 463€

Ljubljana – Houston 463€

Ljubljana – Kansas City 477€

Ljubljana – Las Vegas 613€

….in še več različnih mest po različnih delih ZDA, naprimer na HAVAJE.

Ugodne lete lahko najdete tudi direktno na strani prevoznika >>>SWISS<<<

Če želite pridobiti agencijsko ponudbo agencije Po svetu (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 

Prvotni tekst:

Prve ugodne cene novih letov skupine Lufthansa iz Ljubljane se počasi že začenjajo prikazovati v rezervacijskih sistemih. Najboljše ponudbe novih letov so za potovanja v ZDA iz Ljubljane! Povratne letalske karte s kratkimi postanki so na voljo že od 444€ naprej! Nekatere povezave so nasplošno odlične (zelo kratke), npr. v New York lahko zdaj s Swiss iz Ljubljane pridete že v 11,5 urah, povratek pa je možen v slabih 10 urah. Še več primerov je na voljo spodaj. Predvidevamo, da se bodo cene v prihodnjih tednih še nekoliko spreminjale, je pa to že prva “pokušina” tega, kaj lahko pričakujemo glede potovanj v ZDA iz Ljubljane. Vse spodnje ponudbe vključujejo check-in prtljago! V primeru, da bodo prevozniki v prodajo dali tudi “nizkocenovne” lete samo z ročno prtljago, pa se bi lahko cene v prihodnosti še znižale (sploh za krajša potovanja, kjer zadostuje ročna prtljaga).

Sicer pa so od spodnjih primerov odlične cene za odhode iz Ljubljane na voljo tudi za zahod ZDA, saj lahko tja s prtljago zdaj odpotujemo že za dobrih 500€ (take cene so bile pred tem zelo redko na voljo, zdaj pa so te cene na voljo v številnih zimskih in pomladnih terminih). 🙂

4 komentarji

 1. Super cene za lete iz Ljubljane v ZDA: povratne s skupino Lufthansa že za 434€ (s prtljago!) | PO SVETU

  […] S prihodom prevoznikov iz skupine Lufthansa (Swiss, Lufthansa in Brussels Airlines) se iz Ljubljane nižajo cene za lete v ZDA! Povratne karte v različna ameriška mesta so na voljo že od 434€ naprej, v cene pa je vključena tudi check-in prtljaga! Večkrat so na voljo tudi super kratke povezave s kratkimi prestopi. Več primerov do letalskih kart pa najdete v prispevku na naši sestrski strani Letimzbrnika.si: […]

  Odgovori
 2. b797

  Sicer ne vem kako je to mogoče, ker je LH (in partnerske družbe) po novem uvedla lightfare celo za ves preostali svet in ne več samo za S.Ameriko kot je bil slučaj do sedaj!
  Kar pomeni, da se skoraj vedno pri najcenejših kartah, kjer je LH izvajalec leta, pojavi light-fare. Občasno sicer pride tudi do paradoksa, da je Eco Basic (kjer je prtljaga vključena) celo cenejši od Light-fare.

  Zakaj so za Ljubljano v tem trenutku cenejše očitno pretežno Eco Basic opcije, pa je malce nenavadno. Mogoče pa ima to kaj opraviti z inavguracijo LH iz Ljubljane…?

  Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.