Iz Ljubljane v ZDA z Lufthanso in partnerji že za 434€ (prtljaga vključena!)
4.5 (90%) 2 vote[s]

Edit: ker cene vključujejo check-in prtljago, je v primerjavi z drugimi okoliškimi letališči v veliko primerih zdaj v ZDA dejansko najugodneje poleteti iz Ljubljane! Seveda v primeru, da za potovanje potrebujete check-in prtljago. V nasprotnem primeru so cene zaenkrat še nekoliko nižje z okoliških letališč. Torej, te ponudbe letalskih kart so izvrstne!

Prve ugodne cene novih letov skupine Lufthansa iz Ljubljane se počasi že začenjajo prikazovati v rezervacijskih sistemih. Najboljše ponudbe novih letov so za potovanja v ZDA iz Ljubljane! Povratne letalske karte s kratkimi postanki so na voljo že od 444€ naprej! Nekatere povezave so nasplošno odlične (zelo kratke), npr. v New York lahko zdaj s Swiss iz Ljubljane pridete že v 11,5 urah, povratek pa je možen v slabih 10 urah. Še več primerov je na voljo spodaj. Predvidevamo, da se bodo cene v prihodnjih tednih še nekoliko spreminjale, je pa to že prva “pokušina” tega, kaj lahko pričakujemo glede potovanj v ZDA iz Ljubljane. Vse spodnje ponudbe vključujejo check-in prtljago! V primeru, da bodo prevozniki v prodajo dali tudi “nizkocenovne” lete samo z ročno prtljago, pa se bi lahko cene v prihodnosti še znižale (sploh za krajša potovanja, kjer zadostuje ročna prtljaga).

Sicer pa so od spodnjih primerov odlične cene za odhode iz Ljubljane na voljo tudi za zahod ZDA, saj lahko tja s prtljago zdaj odpotujemo že za dobrih 500€ (take cene so bile pred tem zelo redko na voljo, zdaj pa so te cene na voljo v številnih zimskih in pomladnih terminih). 🙂

Kdaj: številni termini od začetka novembra 2019 naprej

Prevoznik: Swiss, Lufthansa, Brussels Airlines, United

Prtljaga: vključena ročna in check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Ljubljana – New York 476€ (s super kratko povezavo)

Ljubljana – Houston 444€ (dva kratka postanka, z enim postankom pa 462€)

Ljubljana – Chicago 467€ (kratka povezava, za 436€ kratka povezava z dvema postankoma)

Ljubljana – Miami 459€ (dva postanka v eno in en kratek postanek v drugo smer, 444€ z daljšimi postanki)

Ljubljana – Washington 455€ (ali 434€ z dvema kratkima postankoma v vsako smer)

Ljubljana – Atlanta 443€

Ljubljana – Los Angeles 508€ (kratka povezava z dvema postankoma, 1.maj)

Ljubljana – San Francisco 520€ (kratka povezava z enim postankom, 491€ leti z dvema postankoma, 1.maj)

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

1 komentar

  1. Super cene za lete iz Ljubljane v ZDA: povratne s skupino Lufthansa že za 434€ (s prtljago!) | PO SVETU

    […] S prihodom prevoznikov iz skupine Lufthansa (Swiss, Lufthansa in Brussels Airlines) se iz Ljubljane nižajo cene za lete v ZDA! Povratne karte v različna ameriška mesta so na voljo že od 434€ naprej, v cene pa je vključena tudi check-in prtljaga! Večkrat so na voljo tudi super kratke povezave s kratkimi prestopi. Več primerov do letalskih kart pa najdete v prispevku na naši sestrski strani Letimzbrnika.si: […]

    Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.