Rate this post

2.3.2020: Super ponudba v oddaljeno Bolivijo iz Ljubljane! V to prelepo gorato državo v Južni Ameriki boste z Brnika lahko v večih terminih odpotovali že za 629€. Še lepše je to, da je zraven vključena tudi prtljaga. Edini minus so večkratni prestopi, ampak vse to je vredno ob pogledu na Ande, glavno mesto La Paz in na najvišje ležeče plovno jezero na svetu – Titikaka (3809 metrov nad morjem).

Na poti so v vsako smer nekoliko neugodni trije postanki, a ker gre za odlično ceno s prtljago, lete vseeno priporočamo.

Kdaj: različni termini v poletju, jeseni

Prevoznik: različni prevozniki

Prtljaga: vključena prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*: 

Ljubljana – La Paz 629€ (25.6. – 13.7.)

Ljubljana – La Paz 629€ (10.9. – 30.9.)

Zgoraj smo vam ponudili primera za potovanje v poznem junijskem (šolske počitnice) in septembrskem terminu, za ugodno ceno pa so na voljo tudi leti ob drugih datumih. Kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Pogosto lahko najugodnejše termine najlažje najdete na spletni strani letalske družbe, potem pa te iste datume prepišite v vnosno okno agencije iz povezave zgoraj za še ugodnejšo ponudbo.

Slovenskim državljanom vizum za bivanje do 30 dni ni potreben 

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.