Rate this post

Ste za kombinirane počitnice v Mehiki, Angliji in na Portugalskem?

Še nikoli tako ugodno v Mehiko iz Ljubljane! Če ste v maju za tri tedne popolnega odklopa potem je to morda stvar za vas! Z Brnika najprej z direktnim letom (easyJet) poletite do Londona, kjer boste preživeli 5 dni ter odkrivali lepote velemesta ali pa se odpeljali na angleško podeželje. Dva dneva boste uživali v portugalski prestolnici, nato sledi še več sonca in polet na polotok Jukatan ter 10 dni počitnic v Cancunu, za zaključek pa še tri dni Londona. Tveganje pri nakupu je v tem primeru malce večje, ker gre za kombinacijo dveh povratnih letalskih vozovnic (drugi del potovanja s TAP Portugal), a cena je zares neverjetna!

Organiziramo tudi individualna potovanja po Mehiki iz lastnih izkušenj. V kolikor bi vas pritegnilo takšno potovanje, oddajte povpraševanje TUKAJ ali na rezervacije@posvetu.si

Kdaj: spodnji termin narejen za kombinacijo dveh ločenih povratnih povezav, in sicer za počitnice v drugi polovici maja

Prevoznika: easyJet, TAP Portugal

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

✈️ Ljubljana – London – Lizbona – Cancun (12.5.2021 – 2.6.2021) – 256€ (edit: delno poteklo – 309€)

Ljubljana – London (12.5.2021 – 2.6.2021) – 65€ (direktni let)

London – Lizbona – Cancun (17.5.2021 – 19.5.2021 – 29.5.2021) – 191€ (z enim prestopom) (edit: delno poteklo – 247€)

Najugodnejše nastanitve tudi na: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Organiziramo tudi individualna potovanja po Mehiki iz lastnih izkušenj. V kolikor bi vas pritegnilo takšno potovanje, oddajte povpraševanje TUKAJ ali na rezervacije@posvetu.si

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.