Rate this post

Super povezava do sanjskih Karibov: let + 12 nočitev že za 562€!

Ugodne letalske karte za potovanje v Dominikansko republiko! Iz Ljubljane lahko na rajski karibski otok poletite že za 487€ (Punta Cana), in sicer ob koncu septembra oziroma v začetku oktobraNaj opozorimo, da je v osnovni različici povratne letalske karte vključena le mala ročna prtljaga (nahrbtniček), morebitno doplačilo za ročno prtljago do 10 kilogramov pa znaša 62€ (153€ za oddano prtljago). Med letališči v Bruslju je potreben prestop, le-tega si uredite sami, časa vmes pa je več kot dovolj. Vseeno tako potovanje priporočamo le izkušenim popotnikom. Zelo so na Punta Cani ugodne namestitve, že od dobrih 6€ na osebo na noč naprej (ob odhodu dveh oseb), seveda z možnostjo brezplačne odpovedi. Let + 12 nočitev lahko ujamete že za 562€, v to ceno pa ni všteta nočitev v Bruslju. 731€ na osebo bi prišel “paket” povratnega leta ter 12-ih nočitev v hotelu s tremi zvezdicami z vključenim zajtrkom.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred odhodom se pozanimajte o vstopnih pogojih in drugih omejitvah še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Za vstop v Dominikansko republiko ni posebnih omejitev (več TUKAJ). O vseh pogojih prestopanja in vstopa v državo se pred potovanjem pozanimajte še direktno na konzulatih oz. predstavništvih (pogoji se namreč lahko hitro spremenijo). Vstopni pogoji v države EU so na razpolago TUKAJ.

Kdaj: najugodnejši termin ob koncu septembra oziroma v začetku oktobra

Prevoznik: Wizz Air + Tuifly.be

Prtljaga: vključenamala ročna prtljaga, možnost doplačila za veliko ročno prtljago ter oddano prtljago

Trajanje akcije: do razprodaje najcenejših sedežev

Primer povratn letalske karte*:

Ljubljana – Punta Cana (22.9.2022 – 5.10.2022) – 487€

*cene veljajo v trenutku objave in se lahko spremenijo / povišajo ob zasedbi sedežev na določeni datum ali izteka akcije.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, enake cene so na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol. Po enakih cenah so morda na voljo številni termini, tako tisti enotedenski, kot tudi tisti za dlje časa!

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (26.4.2022 – 5.5.2022)**:

Hotel Punto4 – 75€ (149€ za dve osebi)

Primer nastanitve s ⭐️⭐️⭐️ z vključenim zajtrkom ter z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin(26.4.2022 – 5.5.2022)**:

Hotel & Casino Flamboyan*** – 244€ (487€ za dve osebi)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za omenjen termin pa najdete TUKAJ (v iskalniku lahko spreminjate kraj, datum, število oseb, zajtrk …).


Dominikanska republika

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Starejše novice:

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.