3.8/5 - (5 votes)

Let + 3 nočitve z zajtrkom za samo 162€!

V glavno mesto Španije lahko z enim prestopom v vsako smer poletetite z Brnika po top ceni 96€! Poglejmo primer za najugodnejšo povezavo: najprej let v okolico Bruslja, kjer se prespi, nato pa zjutraj let v Madrid in tri nočitve v drugem največjem mestu EU (takoj za Berlinom). Sobo z vključenim zajtrkom smo poiskali že za super 66€ na osebo (ob odhodu dveh oseb, seveda z možnostjo brezplačne odpovedi), kar skupaj s karto znese le 162€ na osebo (nočitev v Belgiji ni všteta v to ceno).

Ste vedeli, da je Madrid eno izmed najbolj zelenih mest ter ima največ sončnih dni med velikimi mesti v Evropi? Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Celotni vstopni pogoji za vstop v Španijo in za povratek v Slovenijo so opisani TUKAJ.

Kdaj: najugodneje v septembru

Prevoznik: Wizz Air + Ryanair …

Prtljaga: vključena mala ročna prtljaga (Wizz Air + Ryanair)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri povratnih letalskih kart*:

Ljubljana – Madrid (22.9.2022 –  29.9.2022) – 107€

Ljubljana – Madrid (25.9.2022 –  29.9.2022) – 96€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Primer nastanitve z vključenim zajtrkom in z možnostjo brezplačne odpovedi (26.9.2022 – 29.9.2022)**:

La Donita2 – 66€ (131€ za dve osebi)

**cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne. Nočitev v Belgiji ni vključeno v ceno.

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ (kraj, št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku, obkljukajte zajtrk, če želite imeti vključen jutranji obrok).

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.