Rate this post

Super cena povratne letalske povezave v Marakeš v drugi polovici junija!

S prevozniki Ryanair, Wizz Air in Brussels lahko odkrivamo Maroko z le enim prestopom v vsako smer kar iz domačega letališča. Najcenejšo povezavo najdemo v drugi polovici junija, in sicer za super 138€ preko Bruslja. Ob odhodu dveh oseb bi nas namestitev za slabe dva tedna malce stran od mesta (z vključenim zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi) prišla samo 40€ na osebo (brez genius popusta 6€ več), skupaj z letom torej zgolj za 178€, v kolikor pa bi želeli prebivati v Marakešu pa bi za vse skupaj odšteli 204€. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname.

Kdaj: junij

Prevoznik: različni prevozniki

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart v Marakeš*:

Ljubljana – Marakeš (14.6.2021 –  28.6.2021) – 138€

 

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Primera nastanitev z zajtrkom in z možnostjo brezplačne odpovedi (26.6.2021 – 4.7.2021)**:

Dar Imouhlad – 40€ za 13 nočitev (79€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 91€)

Hotel Medina – 66€ za 13 nočitev (131€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 168€)

**cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ (št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku, obkljukajte zajtrk, če želite imeti vključen jutranji obrok).

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.