18. 1. 2020: Izkoristite super cene letalskih kart LOT-a in že zdaj rezervirajte prvomajski skok v Varšavo. Spodnji primer je narejen za termin 30.4.-3.5. (četrtek-nedelja). Povratna letalska karta iz Ljubljane (direktni let) + 3 nočitve z zajtrkom v hostlu v le 155€/osebo.

Ljubljana – Varšava 93€

Inbed Hostel 62€ (zajtrk vključen)

Ostale proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ

12. 1. 2020: Ponovno akcija prevoznika LOT iz Ljubljane! Povratne letalske karte z direktnim letom v Varšavo so na voljo že za samo 93€, v ostala poljska mesta pa poletite že za 105€! Poceni pa tudi v Azijo ali Severno Ameriko: Peking za 400€, Toronto 480€. Žal je v nekaterih primerih prestop  v Varšavi daljši, kar pa lahko izkoristite za ogled mesta.

Kdaj: od februarja do junija

Prevoznik: LOT Polish Airlines

Prtljaga: vključena check-in prtljaga (razen pri letih na Poljsko)

Trajanje akcije: do 21. 1. 2020 oz. razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Ljubljana – Varšava 93€ (marec)

Ljubljana – Gdansk 105€

Poleg zgornjih mest so po akcijskih cenah navoljo tudi druga poljska mesta, npr. Katovice, Krakov, Bydgoszcz, Zielona Gora, Lublin, Poznanj, Rzeszow, Vroclav.

Ljubljana – Peking 400€ (daljši postanek v eno smer)

Ljubljana – Toronto 480€

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

3 Responses

 1. Maja

  Zakaj piše, da so te cene za potovanje marca, v primeru /na linku/ pa so termini (s to nižjo ceno) novembra, medtem ko so cene marca za vsaj 100e dražje?
  Hvala za odgovor.

  Reply
  • Bert

   Lep pozdrav,

   letalske karte v akcijah prevoznikov nikoli niso na voljo v vseh možnih terminih v obdobju, ki je naveden v pogojih akcije. Sem pa en naključen termin izbral za potovanje marca 2019, pa je cena taka: https://bit.ly/2PzSj2n
   Tako da se vsekakor najde iste/podobne cene tudi takrat 😉

   Reply
 2. Miha

  Pozdravljeni,

  preveril sem več možnih terminov v novembru in marcu (vključno z vašim primerom), a niti slučajno se nisem približal ceni 82 eur. Vsi so se gibali okoli 156 eur. Prosim za razlago oz. primer kjer je cena primerljiva.

  Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.