Rate this post

Direktni let + 4 nočitve z zajtrkom ⭐️⭐️⭐️ le za 194€!

Prevoznik LOT Polish Airlines ponuja ugodne vozovnice za lete na Poljsko. Direktni povratni leti v Varšavo so na voljo že za 106€. Najugodnejše cene najdemo v januarju in februatju, tudi čez zimske šolske počitnice, po zelo nizki ceni pa najdemo povezave čez novoletne počitnice. Za samo 88€ na osebo (Genius popust, sicer malce dražje) si lahko za štiri nočitve rezerviramo odlično ocenjen hotel z zajtrkom s tremi zvezdicami (ob odhodu dveh oseb). Skupaj s povratno karto je cena torej le 194€ na osebo.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Za vstop na Poljsko zadostuje digitalno Covid-19 potrdilo (zaključeno cepljenje, prebolelost, test). Celotni pogoji so na voljo TUKAJ, ukrepi v državi pa so objavljeni TUKAJ.

This image has an empty alt attribute; its file name is Polska-Poljska-9-varsava-warszawgffsd-1024x576.jpg

Kdaj: različni termini

Prevoznik: LOT Polish Airlines

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart v Varšavo*:

Ljubljana – Varšava (24.12.2021 – 31.12.2021) – 156€

Ljubljana – Varšava (27.12.2021 – 5.1.2022) – 137€

Ljubljana – Varšava (13.1.2022 – 18.1.2022) – 106€

Ljubljana – Varšava (27.1.2022 – 2.2.2022) – 109€

Ljubljana – Varšava (14.2.2022 – 18.2.2022) – 106€

Ljubljana – Varšava (21.2.2022 – 25.2.2022) – 106€

This image has an empty alt attribute; its file name is warlet-1.jpg

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Primer nastanitve s ⭐️⭐️⭐️ ter z zajtrkom in brezplačno možnostjo odpovedi za izbrani termin (21.2.2022 – 25.2.2022)**:

Hotel Tuliš Residences Warsaw Torgowa*** – 88€ (176€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 195€)

This image has an empty alt attribute; its file name is warspa.jpg

**cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale (tudi cenejše) nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ. V brskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, vključite zajtrk …

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

5 komentarjev

 1. Maja

  Zakaj piše, da so te cene za potovanje marca, v primeru /na linku/ pa so termini (s to nižjo ceno) novembra, medtem ko so cene marca za vsaj 100e dražje?
  Hvala za odgovor.

  Odgovori
  • Bert

   Lep pozdrav,

   letalske karte v akcijah prevoznikov nikoli niso na voljo v vseh možnih terminih v obdobju, ki je naveden v pogojih akcije. Sem pa en naključen termin izbral za potovanje marca 2019, pa je cena taka: https://bit.ly/2PzSj2n
   Tako da se vsekakor najde iste/podobne cene tudi takrat 😉

   Odgovori
 2. Miha

  Pozdravljeni,

  preveril sem več možnih terminov v novembru in marcu (vključno z vašim primerom), a niti slučajno se nisem približal ceni 82 eur. Vsi so se gibali okoli 156 eur. Prosim za razlago oz. primer kjer je cena primerljiva.

  Odgovori
 3. LOT: iz Ljubljane v Kanado za 335€, v ZDA za 350€! – Letim z Brnika

  […] 7.9.2020: Prevoznik LOT ponuja super ugodne cene iz Ljubljane v ZDA in Kanado. Gre za odlične cene, ki jih prevoznik ponuja za potovanja od začetka novembra naprej (trenutno je namreč začasno prekinil lete med Ljubljano in Varšavo). Leti so na voljo v številnih terminih, običajno pa so je na poti samo po en kratek postanek. Toronto je dosegljiv že za samo 335€, Chicago za 350€, New York pa za 395€! Trenutno so na voljo tudi super cene za potovanja na Poljsko – več TUKAJ. […]

  Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.