4/5 - (2 votes)

Let + 5 nočitev ob Azurni obali za samo 197€!

Marseille je glavno mesto in občina jugovzhodne francoske regije Provansa-Alpe-Azurna obala, prefektura departmaja Bouches-du-Rhône. Leta 1999 je mesto imelo 839.043 prebivalcev. Marseille je drugo največje mesto in tretje največje metropolitansko območje v Franciji. Je največje francosko komercialno pristanišče in dobro izhodišče za obisk priljubljene Azurne obale. Najugodnejšo povezavo smo z enim prestopom vmes (spanje v Belgiji v obe smeri) našli s prevoznikoma Wizz Air in Ryanair  že za 61€. Za 5 nočitev v apartmaju s tremi zvezdicami v bližnjem Toulonu ob Azurni obali bi odšteli le 136€ na osebo (z možnostjo brezplačne odpovedi, ob odhodu dveh oseb, nočitvi v Bruslju / Charleroiju nista vključeni v ceno). Povratni let + 5 nočitev torej za samo 197€.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Celotni vstopni pogoji za vstop v Francijo in za povratek v Slovenijo so opisani TUKAJ.

Kdaj: najugodneje v maju

Prevoznik: Wizz Air, Ryanair, Lufthansa …

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri povratnih letalskih kart*:

Ljubljana – Marseille (15.5.2022 –  21.5.2022) – 61€

Ljubljana – Marseille (23.5.2022 –  30.5.2022) – 161€

Ljubljana – Marseille 1.6.2022 –  7.6.2022) – 157€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Primer nastanitve s tremi zvezdicami z možnostjo brezplačne odpovedi (16.5.2022 – 21.5.2022)**:

Studio Near Climatise avec Terasse (n.4)*** – 136€ za 5 nočitev (272€ za dve osebi)

**cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne. Nočitvi v Belgiji nista vključeno v ceno.

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ (kraj, št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku, obkljukajte zajtrk, če želite imeti vključen jutranji obrok).

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

O avtorju

Iz kategorije

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.