Rate this post

Costa Brava: let + 5 nočitev za samo 253€!

Vroča Španija ter zraven še obisk Bruslja. Ogled čarobnih mest, kopanje v morju, za tja in nazaj pa še na vaflje? Sliši se zares super! Ali pa ste morda za paketno ponudbo z Brnika s čarterskim letom?

V Girono, ki je obenem tudi glavno mesto španske province lahko z enim prestopom v vsako smer poletetite z Brnika po top ceni 89€! Poglejmo primer za najugodnejšo povezavo: najprej let v okolico Bruslja, kjer se prespi, nato pa drugi dan zvečer let v Katalonijo, kjer petkrat prespite (lahko v Gironi, lahko ob bližnji obali). Sobo v Gironi smo poiskali že za 164€ na osebo (ob odhodu dveh oseb, seveda z možnostjo brezplačne odpovedi), kar skupaj s karto znese le 253€ na osebo (nočitvi v Belgiji nista všteti v to ceno).

Mesto Girona z okoli 100.000 prebivalci leži v severovzhodnem delu Katalonije ob reki Ter in njenih pritokih Onyar, Galligants in Güell. Costa Brava je obalna regija Katalonije na severovzhodu Španije, ki jo sestavljajo komarki Alt Empordà, Baix Empordà in Selva v provinci Girona. Costa Brava se razteza od mesta Blanes, 60 km severovzhodno od Barcelone, do francoske meje.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Celotni vstopni pogoji za vstop v Španijo in za povratek v Slovenijo so opisani TUKAJ.

Kdaj: najugodneje v juniju

Prevoznik: Wizz Air + Ryanair

Prtljaga: vključena mala ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer povratne letalske karte*:

Ljubljana – Girona (9.6.2022 –  15.6.2022) – 89€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Ibis Budget Girona Costa Brava** – 164€ (327€ za dve osebi)

**cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne. Nočitev v Belgiji ni vključena v ceno.

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ (kraj, št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku, obkljukajte zajtrk, če želite imeti vključen jutranji obrok).

Ste morda za paketno ponudbo z Brnika s čarterskim letom? Leti so na voljo enkrat na teden!

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

O avtorju

Iz kategorije

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.