Kako iz Ljubljane do letališča na Brniku

Rate this post

Tudi vi najraje letite kar z domačega letališča? Enostavno rezervirate ugodno letalsko karto, potem pa je prevoz do letališča vedno znova težava, tudi ko vas mora nekdo zapeljati le do bližnjega Brnika? Naslednjič potovanje začnite z Nomagom. Do letališča vas lahko odpelje udoben shuttle kombi, ki Ljubljano z Brnikom povezuje skoraj vsako uro.

 

Najlažje je leteti z najbližjega letališča

Čeprav ljubljansko letališče ni prav veliko, ima nekaj odličnih povezav, s katerimi lahko poletimo do bližnjih in tudi bolj oddaljenih destinacij. Odpravimo se lahko na vikend izlet v London, na pohajkovanje v Varšavo ali kakšno drugo evropsko destinacijo, Brnik pa je lahko tudi začetna točka naše pustolovščine širom sveta. Majhnost letališča ni vedno slaba stvar, saj to pomeni, da pri odhodu ne boste imeli skrbi zaradi gneče ob oddaji prtljage ali varnostnem pregledu, ob prihodu pa se bo vaša prtljaga hitro pripeljala po tekočem traku.

Zakaj do letališča s shuttle kombijem Nomago?

Tudi, če je letališče od prestolnice oddaljeno le dobrih 30 kilometrov, je včasih težko najti junaka, ki vas je pripravljen peljati in pobrati na Brniku, sploh, če letite v času, ko je večina v službi. Se na letališče zapeljete kar s svojim avtom? Začnite potovanje v stilu – brez skrbi in stresne vožnje z vašim avtomobilom do letališča. Če se na pot odpravite s shuttlom, se na potovanju ne boste spraševali, ali je vaš avtomobil, ki je ostal na parkirišču ob letališču, povsem na varnem, izognili pa se boste tudi plačilu parkirnine.

Kliknite za nakup vozovnice shuttle Nomago

Iz Ljubljane do letališča za 10 €   

Shuttle Nomago ima redne ure odhodov, ki se ne spreminjajo. Pobere vas lahko na glavni avtobusni postaji v Ljubljani ali na izbranem naslovu v Ljubljani. Prevoz do in z letališča je mogoč skoraj vsako uro, zato boste zagotovo našli odhod, ki bo ustrezal vašemu letu. Vožnja s shuttlom traja približno 40 minut, cena prevoza je od 10 €, v ceno pa je že vključen en kos prtljage in manjša torbica ali nahrbtnik.

Preverite vozni red shuttle Nomago

Nomago InterCityjem se lahko zapeljete tudi do večjih evropskih letališč v Benetkah, Trevisu, Stuttgartu in na Dunaju ali pa ugodno in udobno do večjih mest, kot so na primer Budimpešta, Salzburg in Bratislava.

 

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.