Rate this post

Na drugi konec sveta ugodno iz Ljubljane! Povratne letalske karte na eksotični Vanuatu so na voljo že za samo 1130€! Vanuatu je otoška država v Oceaniji, med Avstralijo in Fiji-jem, do tja pa lahko iz Ljubljane po omenjeni ceni poletite s prevozniki Adria Airways, Singapore Airlines in Virgin Australia. Na poti so sicer trije prestopi, a so idealno kratki – toliko da si lahko med leti malo “pretegnete” noge. Z okoliških letališč so cene podobne ali celo višje. Akcija je na voljo do razprodaje prostih mest.

Kdaj: več terminov jeseni, pozimi in pomladi 2019-2020, a ne za božič ali novo leto

Prevoznik: Singapore Airlines in partnerji

Prtljaga: vključena check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalskih kart:

Ljubljana – Port Vila 1130€ (first minute, marec 2020)

Ljubljana – Port Vila 1131€ (november)

Ljubljana – Port Vila 1147€ (1.maj 2020)

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.